Aripioare cu spanac

de Gabriela_Gh in Pui, 11 Dec 2018 | 3179 vizualizari

 

 Pentru ca am gasit un spanac crud si frumos in piata m-am hotarat sa fac o mancarica buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de la pui de tara
  • 500 gr. spanac crud
  • 1 ceapa mai mare
  • 6 catei usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita rasa sare
  • un praf piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu spanac:

  Spalam mai intai aripioarele si le fierbem pana luam spuma. Le mutam in slow cooker (daca nu avem, se fierb inainte deoarece carnea de pasare de tara este mai tare) si setam functia high pentru 2,5 ore.

  Cand avem aripioarele fierte, curatam si tocam ceapa si o punem impreuna cu aripioarele intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa ce s-au prajit putin, adaugam putin cate putin din zeama in care au fiert aripioarele. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugam sarea si piperul, spanacul crud si-l lasam sa fiarba (daca este nevoie, mai adaugam din supa de la aripioare). Cand s-a inmuiat spanacul, punem sucul de rosii si usturoiul tocat si mai fierbem cam 3-4 min.

  Se serveste cald. Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana