Aripioare cu legume picante, la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 16 Sep 2016 | 4077 vizualizari

 

Poftiti la masa pana nu apare nevasta-mea sa se rasfete......"Ziua cand imi rasfat nevasta''...sa creada ea.....:))))))

 

INGREDIENTE

  • cca 700 g aripioare
  • 3 ardei capia mai mari
  • 3 cepe de apa mari
  • 3 rosii mari
  • 1-2 lingurite dulceata de ardei iute
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu legume picante, la cuptor:

Mai intai spalam si uscam cu un servet aripoiarele, apoi le punem la rumenit in tigaia wok. cat timp se rumenesc aripioarele taiem ardeiul, ceapa si rosiile, le taiem mai grosolane asa, adica cum ne vine.....Cand aripioarele sunt rumenite pe ambele parti le scoatem pe o farfurie si in tigaia unde le-am rumenit punem ardeiul si ceapa si le calim, adaugam dulceata d eardei iute si rosiile, lasam cca 15 min si apoi transferam totul intr-un vas de ceramica, peste legume asezam aripoiarele si le dam la cuptor, cu focul mic cca 1 si 1/2 ore. Apoi servim fie cu cartofi prajiti fie cu un piure, fiecare cum prefera....musai ceva acreala sa stinga iuteala.....:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu legume picante, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt