Pulpe de pui in sos de gutui

de MotanLaOale in Pui, 30 Oct 2011 | 5166 vizualizari

 

Inspirat de Oana si fiind un fan al gusrului de gutuie am incercat si a iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de pui
  • 2 gutui mai mici
  • 2 linguri pasta tomate
  • rozmarin
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de zahar
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de gutui:

Pulpele se curata si se spala bine.

Intr-un vas de iena se pune o lingura de ulei de masline si se pun pulpele in el.

Se presara cu sare si roxmarin.

Gutuile se spala se taie felii si se pun langa pulpe.

Se dizolva pasta de tomate in 250ml apasi se toarna peste carne.

Se pune zaharul si sare daca este cazul.

Se introduce in cuptor 40-50 minute pana se face carnea si se rumeneste frumos.

Se consuma calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote de pui