Aripi de raţă cu varză

de alice_ciobanu in Rata, 20 Apr 2011 | 7578 vizualizari

 

Mai aveam ceva dintr-o raţă în congelator şi o varză verde. Aşa că...iată reţeta.

 

INGREDIENTE

  • raţă (în cazul meu ..aripi şi spate de raţă)
  • o varză medie cam de 1,5 kg
  • o ceapă potrivită
  • 3 linguri bulion
  • câteva roşii cherry
  • frunze dafin
  • delikat, boabe de piper
  • pătrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de raţă cu varză:

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.

Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.

Am dat totul la cuptor pentru o oră.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de raţă cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

20.04.2011, 17:35

ce bunatate

elena1988 1

21.04.2011, 10:01

Giana 1

15.04.2015, 14:37

Fac si eu in seara asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle chinezesti umplute cu piept de rata crocant