Aripi de curcan la cuptor

de MIUTA in Curcan, 23 Oct 2013 | 16622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi de curcan
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5 linguri pasta de ardei kapia
  • o ceapa mica
  • o lingura pasta de rosii
  • sare,piper,boia iute
  • cimbru
  • 200 ml vin alb
  • 4-5 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan la cuptor:

Am curatat aripile de curcan foarte bine.Le-am condimentat cu sare,piper si putina boia iute.Intr-un vas am calit ceapa tocata fin,am adaugat pasta de ardei,pasta de rosii,usturoiul pisat,condimente si vinul alb.Am turnat intr-o tava emailata sosul si am pus in sos aripile de curcan.Am pus cu o lingura sos si peste aripi.Le-am dat la cuptor la foc moderat o ora intorcand carnea din cand in cand de pe o parte pe alta.Eu am adaugat si putina apa.Am marit temperatura si am mai lasat inca o jumatate de ora sa se rumeneasca frumos.

Se servesc cu garnitura de orez,cartofi,cus cus sau legume.

Noi am servit alaturi de piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan în vin roşu la cuptor