Ardei umpluti, de vara

de adnia in Mancaruri de legume, 28 Iul 2013 | 4104 vizualizari

 

Rasfoind niste reviste culinare mai vechi, am descoperit aceasta idee, care m-a cucerit pe loc! Ia foarte putin timp de preparare, efort minim, dar efect maxim!

 

INGREDIENTE

  •  ardei grasi
  • rosii proaspete
  • branza sarata (eu am folosit trei tipuri de branza: telemea din lapte de oaie, telemea din lapte de capra, cascaval din lapte de oaie)
  • un cubulet de unt
  • piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti, de vara:

 

Se taie ardeii pe lung, obtinandu-se doua jumatati care se curata de seminte, se spala bine si se scurg . Se umplu cu sferturi de rosii si cuburi de branza, apoi se pudreaza cu piper. Se aseaza intr-o tava de jena unsa cu unt si se dau la cuptor 10-15 min, pana se coc usor pe margini, iar cascavalul din compozitia de branza s-a topit. Se servesc atat calzi, cat si reci, cu rosii si decor de rozmarin. Mie imi plac mai mult reci.

TIPS-URI

1

 Tip: ardeii se pot aseza si direct pe gratarul incins (2-3 min), cu rezultate la fel de spectaculoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti, de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]