Ardei umpluti cu carne de pui

de madi_marin in Pui, 18 Ian 2011 | 11386 vizualizari

 

Alta mancarica preferata.....

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata de pui
  • 10 ardei grasi potriviti
  • 2 rosii
  • 150 g orez
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de pui:

Ardeilor li se scot cotoarele, apoi se spala si se lasa la scurs.

Carnita tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt marunt, cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar proaspat. Se omogenizeaza bine compozitia.

Se umplu bine ardeii,li se pun capacele de rosii, apoi se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Se dau la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se mai adauga apa. Cand sunt aproape gata se pune pasta de tomate si se potriveste gustul sosului cu sare si piper. Se lasa sa scada bine.

Se servesc cu iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

19.01.2011, 21:32

cu carne de pui n-am mancat, trebuie sa fie tare buna

Mihaela11_jo 1

19.01.2011, 21:37

Foarte buni

tanyapatap 1

04.05.2011, 19:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf taranesc