Ardei umpluti cu carne de porc

de babi5 in Porc, 15 Iun 2013 | 3176 vizualizari

 

Pe linga ciorba de perisoare am zis ca merg si ardeii umpluti, asa ca am purces la treaba

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne macinata
  • 350 gr orez
  • 5 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
  • boia dulce
  • vegeta
  • 24 ardei (cca. 2 kg)
  • bulion (eu am folosit de-al meu )
  • putin cimbru
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Am curatat ceapa, am tocat-o, apoi am pus-o intr-o tigaie impreuna cu uleiul la calit. Am adaugat piperul si boiaua.

Intr-un castron am pus carnea macinata, am adaugat orezul bine spalat in prealabil, ceapa calita si mararul tocat. Am amestecat compozitia bine si am umplut ardeii care i-am curatat inainte si i-am spalat bine.

I-am asezat intr-o oala, apoi i-am pus la fiert. Inainte cu zece minute de a se termina am adaugat  bulionul. De obicei la ardeii umpluti se face sos de bulion, eu am optat sa-l adaug asa simplu.

TIPS-URI

1

Cine vrea poate sa faca sosul de bulion

2

Sau in loc de bulion se poate adauga conserva de rosii decojite sau rosii proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

babi5 1

15.06.2013, 18:44

Multumesc Merisor da sunt intradevar buni dar trebuie sa aleg in asa fel meniul incit sa poata minca si batrini mei ..te pup

Rocsi 1

15.06.2013, 20:39

Ce de bunatati ai pregatit

babi5 1

15.06.2013, 22:41

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu sos de smantana