Carnita de porc cu cartofi rosii

de patrick_2010 in Porc, 17 Feb 2013 | 3213 vizualizari

 

o mancare rapida ce merge in fiecare zi :)

 

INGREDIENTE

  • carne porc (eu am facut cu ceafa azi)
  • ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cartofi
  • ulei
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnita de porc cu cartofi rosii:

Carnea de porc se taie felii,se condimenteaza cu sare si piper si  se aseaza in tigaie

Peste ea se taie usturoi si se pune la foc.

Intre timp se curata cartofii,  se spala si se taie cubulete .

Se pun la fiert. cand cartofii sunt aproape fierti intr-o craticioara se pune putin ulei in care se caleste ceapa de marime medie.

Cand ceapa e calita bine se pune 1 lingurita de boia .

Cand au fiert cartofii se strecoara  si se toarna peste ei ceapa calita si sare, se piseaza, (pana se fac la fel ca si pireul de cartofi.)

Se serveste cu muratura si carnea prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de porc cu cartofi rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra