Ardei umpluti cu carne

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 15 Noi 2010 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi potriviti,
  • 600g carne tocata manzat (se poate folosi orice fel de carne) 
  • 1ceapa tocata marunt
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare, piper
  • o jumatate lingurita menta proaspata (se poate si uscata)
  • Sos:
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare si piper
  • apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii spalati si curatati.

Se aseaza intr-o cratita in care se pune putin ulei de masline si se prajesc putin pana capata o culoare aramie.

Se face sosul din pasta de tomate amestecat cu faina, sare, piper si se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa la foc circa 1 ora si jumate. La sfarsit se mai presara putina menta proaspata. Se servesc cu smantana sau iaurt. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci