Ardei umpluti

de hany30 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2015 | 4122 vizualizari

 

Reteta e pentru mai multe portii , 4-5 portii , eu am facut doar din trei ardei pt ca suntem doar 2 persoane. In functie de cate portii vreti sa faceti se reduc cantitatiile .

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei capia
  • 350 gr carne tocata de curcan
  • o legatura ceapa verde
  • o ceapa
  • 2 lingurite pasta de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt și se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.Se lasă să-și schimbe culoarea, se adaugă pasta de ardei, se amestecă, se potrivește de sare și piper și se lasă pe foc 10 minute. Se dă apoi la răcit.Ardeii se taie în două pe lung și se curăță, se ung jumătățile cu ulei și se așază în tava de copt.Se amestecă smântâna cu toată carnea, se umplu jumătățile de ardei și se dau la cuptor pentru 20 de minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]