Ardei umpluti

de AndreaE in Porc, 21 Apr 2014 | 3484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc de ardei
  • 600 g carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 cana de orez
  • Sare , piper, boia dulce
  • 1 ou
  • O cana suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am curatat ardeii. I-am taiat cotorul si nervurile.

Am tocat marunt ceapa , morcovii si patrunjelul.

Intr-un bol am pus carnea toacata, orezul , oul si legumele tocate. Am pus boia, piper si sare si am amestecat bine.

Am umplut ardeii cu compozitia facuta, pe cele mai mari am asezat capacul ( pentru aspect:) ),  apoi le-am asezat intr-o oala si peste ele am turnat apa deja fiarta, cat sa-i acopere. Am asezat deasupra o farfurie ca sa nu-i lase sa se ridice, si le-am pus la fiert cc o ora jumatate, incat sa se fiarba carnea si orezul.

Am amestecat faina cu 2 linguri din apa in care au fiert ardeii apoi am adaugat sucul de rosii , amestecand sa nu faca cocoloasa, apoi am adaugat in oala cu ardeii si am mai lasat la fiert vreo 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti