Ardei pentru umplut la congelator

de Merisor in Conserve, 22 Aug 2012 | 28313 vizualizari

 

Ne pregatim pentru iarna, asa ca incepem sa congelam legumele.
Am inceput cu ardeii.

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi
  • apa
  • putina sare
  • pungi pentru congelat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru umplut la congelator:

Am pus o oala cu apa pe foc si am adaugat o lingurita de sare. 

Ardeii i-am spalat, am taiat capacelele, am scos semintele si i-am scufundat pentru cateva minute in apa cand aceasta a dat in clocot.

Nu i-am lasat mai mult de 5 minute, apoi i-am scos si i-am pus la scurs intr-o sita.

Cand s-au racit i-am pus pe trei randuri in pungi, avand grija sa introduc usor varful uniu ardei in gura celuilalt, astfel incat sa nu se striveasca.

Am scos aerul din pungi si am asezat in frigider singuri pe raft pana se ingheata, apoi se pot aseza printre alte pachete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru umplut la congelator" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia copti la borcan