Ardei pane

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 5719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei
  • 200 gr faina
  • 50 gr parmezan
  • sare
  • lapte ( cat cuprinde )
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pane:

Ardeii ii taiem in doua pe lung, indepartam cotorul,curatam de nervuri si seminte si ii spalam .

Separat amestecam intr-un bol  faina,laptele,parmezanul si potrivim de sare .Cantitatea de lapte depinde de tipul de faina folosit .Trebuie sa obtinem o compozitie asemanatoare celei pentru clatite .

Punem ulei la incins intr-o tigaie la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins bine luam ardei , ii trecem prin compozitia cu parmezan si ii punem la prajit pe ambele parti . 

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .

Se servesc calzi sau reci , ca aperitiv sau alaturi de o portie de carne sau cartofi .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia in aluat de bere