Ardei kapia cu rosii

de anaiss in Mancaruri de legume, 14 Oct 2011 | 4555 vizualizari

 

O mancare de la mama de acasa:D

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia mari, copti
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • ulei, sare
  • smantana
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia cu rosii:

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se pune la calit in putin ulei (2 linguri), apoi se adauga rosiile taiate cubulete.

Ardeii copti si curatati de coaja, se aseaza in tigaie peste rosii, circular cu tot cu codita. Se presara cu sare dupa gust si se pune apa cat sa cuprinda ardeii. Atat cat coditele sa ramana afara.

Se lasa pe foc circa 15 minute, pana se formeaza un sos din rosii si ceapa (intre timp daca scade apa mai adaugam).

La sfarsit se servesc cu smantana si usturoi.

E o mancare delicioasa de toamna si se pregateste si rapid.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vara cu dovlecei, rosii si usturoi