Ardei iuti (taiati) la borcan

de kamy in Conserve, 7 Oct 2010 | 31030 vizualizari

 

Am luat azi din piata ardei iuti bulgaresti(am crezut eu)dar cand colo....piscau de mi-au dat lacrimile.I-am pus pt iarna taiati deoarece isi mai pierd din iuteala.

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • otet
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti (taiati) la borcan:

Se spala ardei iuti,se taia feliute sau bucatele mai mici,cu samburi cu tot pana la codita,se pun in borcane iar peste otet si sare (intr-un l de otet se dizolva o lg de sare.

Simplu...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti (taiati) la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

kamy 1

08.10.2010, 14:09

buni...si noi mancam multi...Sabina e cu astia taiati

nadina73 1

08.10.2010, 21:37

pt Bebe (sotu) vreau un borcan mare

kamy 1

08.10.2010, 22:23

nadinaiti dau 2 ..dar mai mici...ok?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele pentru iarna