Ardei iuti bulgaresti in otet

de babi5 in Conserve, 4 Aug 2014 | 5715 vizualizari

 

Ne place tare mult Iarna linga o ciorbita si nu numai , ii pun la borcan de ani de zile si sunt super buni.Vii recomand si voua cu mare drag

 

INGREDIENTE

  • ardei cca 1,5 kg
  • 1,6 l otet
  • 2 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti bulgaresti in otet:

Ardeii i-am spalat, borcanele le-am spalat si sterilizat pentru 10 minute in cuptor. Apoi am asezat ardeii. Otetul l-am amestecat cu 2 linguri de sare si am turnat peste ardei. Am sigilat borcanele si gata pentru camara.

TIPS-URI

1

Nu trebuie conservant

2

Otet puneti dupa cate borcane folositi, eu la 4 borcane de 850 ml si unul de 1 l am folosit 1,6 l otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti bulgaresti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

babi5 1

13.08.2014, 18:17

Puscha,Panacris va pup si va multumesc

babi5 1

13.08.2014, 18:18

_Andreea_ :multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente