Ardei iute la borcan pentru iarna

de mamaieelena in Conserve, 5 Oct 2012 | 13843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ardei iute (aproximativ)
  • 1/2 lingurita de sare
  • 2 linguri cu zahar
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute la borcan pentru iarna:

Ardeii spalati si scursi bine de apa se vor taia rondele cu foarfeca de bucatarie. Se pune tocatura de ardei cu lingura in borcan, se adauga sarea si zaharul si peste se toarna otetul pana sus la gura borcanului. Se inchide strans bine si se depoziteaza in camara. A doua zi se mai agita otetul din borcan un pic ca sa se dizolve zaharul si gata asta este tot.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ardeii au fost pusi de mine in ghivece in primavara si de aceea am pus cantitatea cu aproximatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Panacris 1

06.10.2012, 18:06

Super! Chiar acu' ma apuc de treaba

laura_n 1

06.10.2012, 22:14

uuuuuuuu, ce bun eeee

diaconta 1

08.10.2012, 14:32

ce culoare frumoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet