Ardei copti umpluti cu branzeturi

de simona72 in , 18 Iul 2018 | 5683 vizualizari

 

Reteta este pe cat de simpla, pe atat de delicioasa. Imprumutata oarecum de la greci, ea are patru ingrediente de baza: ardeiul capia copt, branza feta, ulei de masline si oregano.
Ca mai la toate retetele, atunci cand lucrezi in bucataria ta, poti sa adaugi sau nu ingrediente. De data asta am folosit doua tipuri de branza care se topesc la cuptor si anume branza de burduf si camembert. In plus, am adaugat pastrama din muschiulet de porc si rosii. Uleiul de masline nu are cum sa lipseasca, la fel si oregano.
 Prietenii de la Delikat m-au ajutat si de data aceasta. Noua gama de produse conține numai ingrediente 100% naturale, fără niciun aditiv alimentar adăugat. Mai mult, pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță. Oregano este o planta aromatica cu aroma complexa si gust usor amarui. Se asociaza foarte bine cu uleiul de masline si astfel se poate obtine un ulei cu gust si aroma, daca in recipientul cu ulei se adauga putin oregano.
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia
  • 50-70 gr branza de burduf
  • 50-70 gr branza Camembert
  • 80-100 gr pastrama din muschiulet de porc
  • Piper proaspat rasnit Delikat
  • Oregano Delikat
  • 1 rosie de gradina
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu branzeturi:

Se coace ardeiul capia pe o plita. Se curata de coaja. Se scot semintele si cotorul in asa fel incat sa ramana ardeiul cat mai intreg.

Se taie cubulete branzeturile, pastrama de porc si rosia. Se amesteca toate intr-un castron, se adauga piper proaspat rasnit, oregano si 2 linguri ulei de masline. Nu se mai adauga sare pentru ca toate ingredientele contin deja sare. Cand ati ajuns in acest moment, puteti sa optati pentru ce umplutura doriti: poate sa fie doar din branzeturi sau puteti sa adaugati si alte legume. Se umplu ardeii copti cu umplutura pregatita.

Asezati ardeii in vase din ceramica sau intr-o tava. Eu am ales doua vase mai mici pentru doua persoane. Se ung putin vasele cu ulei inainte de a aseza ardeii, se stropesc ardeii cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano de la Delikat.

Se dau vasele la cuptorul incins la 200 grade C, pentru 10-15 minute.

Se serveste mancarea calda cu paine proaspata sau cu lipie.

Sa va fie de bine!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci - Reteta simpla de casa