Aperitiv placinta impletita cu branza

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2021 | 2707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O foaie de aluat foitaj
  • 300g brânză de vaci
  • 1 ou
  • Sare
  • piper
  • pătrunjel
  • susan
  • pentru decorat plăcinta:
  • 1 ou
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta impletita cu branza:

Mixezi brânza cu oul, apoi adaugi pătrunjelul tocat mărunt, sare și piper și amesteci până când se omogenizează compoziția.

Dupa ce aluatul s-a dezghețat complet, întinzi foaia de aluat și o netezești cu sucitorul. Împarți din ochi în trei pe partea lungă și treimile din părți le tai fâșii de 1,5-2 cm.

Pui brânza pe fâșia din mijloc, netăiată, și acoperi alternativ cu fâșiile de pe margine.

Transferi plăcinta în tava de copt tapetată cu hârtie de copt, o ungi cu oul bătut și presari susan și apoi introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute.

Lași să se răcească plăcinta și o servești.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta impletita cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană