Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2018 | 6880 vizualizari

 

Cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic :)
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine, de preferabil taraneasca
  • 100 g de mozzarella gourmet
  • 100 g svaiter sau orice alta branza tare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 70 g de unt topit
  • 2 linguri de mix de seminte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor:

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella. 

Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei retete. Tocam ceapa si o amestecam cu untul topit. Punem amestecul peste branza. Nu mai ramane decat sa invelim totul in folie de aluminiu si sa o bagam la cuptorul incins la 180 de grade C.

Sta acolo cca 15 minute. Deschideti cuptorul, desfaceti folia de aluminiu si mai lasati-o cca. 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici cu jumari si ceapa rosie