Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2020 | 2885 vizualizari

 

     Sunt la capitolul ,,Sa folsim ce avem pe acasa".  De data aceasta am poftit la foietaje. Una dintre foi a fost umpluta cu dulceata de caise amestecata cu cacao. Cealalta foaie s-a dorit sa fie aperitiv sarat cu branza.

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj 25 cm/30 cm
  • 200 gr branza framantata oaie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde:

  1.  Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .
  2. Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .
  3. Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi .
  4. Pe o parte a fiecarui dreptunghi  se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde .
  5. Se ruleaza  aluatul umplut si se da forma de melc.
  6. Fiecare melc se unge  cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon .
  7. Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica .
  8. Se da tava la cuptor  timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje .
  9.      Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .

2

Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun copios