Aperitiv cu somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2010 | 10204 vizualizari

 

cu dedicatie speciala pentru INA ,care vrea somon

 

INGREDIENTE

  • grisine simple,pizza,susan,dar sa fie lungi
  • 400g somon afumat
  • crema de branza
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
  • masline negre,verzi
  • ridichi albe pt decor
  • aragic murat dulce acrisor
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon afumat:

Se amesteca bine branza cu ceapa verde si patrunjelul verde (frunzele de ceapa ) taiata foarte fin,apoi se amesteca foarte bine.

Se pun 2 lingurite  din compozitia de branza cu ceapa pe felia de  somon afumat si se intinde bine apoi se ruleaza in jurul grisinei.

Acest aperitiv este foarte bun si gustos dar nu se pregateste cu foarte mult timp inainte deoarece se inmoaie grisinele.

Se servesc cu masline ,arpagic murat si ridichi. Nu te mai saturi,ai tot manca si ai tot manca, musafiri mei au cerut portie tripla.

Merita macar o singura data sa le incercati si cu siguranata ca veti mai face

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arat am venit si eu cu furculitele mai este? Vad ca si la voi se gaseste ceapa aia mica murata, e bestiala

biancas76 1

24.06.2010, 23:10

vai ce bine arata platoul tau!!! mureseanco

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:42

buna meserie , asta de musafir toata lumea o vrea
nadina arata super arpagicul murat e grozav , ai zice ca sunt perle

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela cu costita, cascaval si masline