Aperitiv cu somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2010 | 9945 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

19.06.2010, 15:49

da' mah si la unele nu-i nimic...dar la altele..cred ca ma retrag de pe site ))

Ina 1

19.06.2010, 15:55

Eu trebuia sa ma retrag de cand am intrat

gaby_duceag 1

19.06.2010, 16:00

)))

Ina 1

19.06.2010, 16:11

Ubulika 1

19.06.2010, 20:39

uff ce bine arata !!...si farfuria

ana 1

21.06.2010, 10:14

Pentru asta trimit pescarusul

mariac 1

23.06.2010, 20:00

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arat am venit si eu cu furculitele mai este? Vad ca si la voi se gaseste ceapa aia mica murata, e bestiala

biancas76 1

24.06.2010, 23:10

vai ce bine arata platoul tau!!! mureseanco

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:42

buna meserie , asta de musafir toata lumea o vrea
nadina arata super arpagicul murat e grozav , ai zice ca sunt perle

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu brinza si marar