Aperitiv cu oua la cuptor

de simsim82 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 8076 vizualizari

 

Simplu si rapid, dar foarte gustos! Un alt mod de a manca ouale, nu doar fierte sau prajite.

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 25 ml ulei
  • 25 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 oua
  • salam
  • branza/cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu oua la cuptor:

Se framanta un aluat nelipicios din faina, apa, ulei si sare. Se intinde o foaie din aluat si se decupeaza forme rotunde cu care se tapeteaza formele pentru briose (sau forme de savarine, daca aveti...). Se umplu cu branza/cascaval si salam taiat cubulete, iar deasupra se sparge un ou (atentie, sa nu se sparga galbenusul; nu-i nicio tragedie, doar ca nu mai are acelasi aspect aperitivul :D ).
Se dau formele la cuptor, la foc potrivit (cca 175 grade C) pana se coaguleaza albusul (totusi verificati si aluatul daca este copt...).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu maioneza