Bestial!!!! Sincer! Indiferent in ce varianta veti alege sa-l preparati, fie in forma de briose, fie in cea de tarta.......este absolut senzational, berea s-o aveti la indemana!
Reteta este perfecta si nu veti da gres...garantez pentru ea! :)
Bateti cu un tel ouale si praful de sare si adaugati smantana, amestecati bine.
Radeti branzeturile, mai putin telemeaua cremoasa. Daca folositi o branza mai tare, dati-o pe razatoare.
Topiti untul intr-un vas, apoi adaugati-l peste branzeturi. Puneti compozitia de branza peste cea de ou si smantana si omogenizati. Adaugati faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Ungeti formele cu unt si turnati compozitia, nivelati usor. Presarati din belsug branzeturi si apoi chimen dupa gustul personal.
In varianta formei de tarta adaugati fasiile de gogosar.
Va sugerez sa puneti briosele 25 de minute la cuptorul incins la 180 de grade.
Aperitivul in forma de tarta va sta la cuptor in jur de 40-45 de minute) nu va lasati pacaliti de culoarea rumena de pe margine, poate ramane crud in mijloc. Se poate manca atat cald cat si rece...este deosebit de gustos! Si nu uitati..berea rece!:)
1
Mai puteti adauga la aperitiv, felii de ardei gras rosu, galben, verde, somon afumat, sau ce va place: sunca, carnaciori, pastrama...etc.