Aperitiv cornulete cu carnati de bere

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2018 | 4882 vizualizari

 

Eiii, asta e o rețetă din aceea rapidă și cu ce ai prin frigider. E foarte potrivita pentru "picnicul bucatarasilor". Cornulețele aperitiv a fost savurate de Bucatarasii prezenti la picnic ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj Bella 1 pachet,
  • Cârnați de bere ALDIS cca. 500 g,
  • Sos de roșii cu busuioc de la Mutti cca. 100 ml,
  • Oregano uscat,
  • Mix de semințe SanoVita ( in, susan, dovleac) cca. 2 linguri,
  • Gălbenuș de ou pentru uns.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornulete cu carnati de bere:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se taie fâșii dreptunghiulare, apoi pe diagonală, sub formă de patrulater :D

Se ung patrulaterele, cu sos de roșii, aromatizat cu busuioc, se presară oregano si așează câte un cârnat pe fiecare bucată. Se rulează strâns și se așează într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament.

Se ung cornulețele cu gălbenușul de ou, se presară mix-ul de semințe, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca 15 minute la foc mediu, cca. 180 grade C.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornulete cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, in sos de iaurt