Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2019 | 2875 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
Imi plac retele rapide stil aperitiv. In plus putem utiliza resturile ramase.
Cum imi ramanea un pic de salata de vinete (reteta aici) si cum nu mananc paine am facut 'tartine toast' de castravete.
Imi ramanea si un carnat afumat fiert.
Am profitat si l-am colorat la cuptor cu branza feta deasupra.
Un aperitiv complet.
Rapid, simplu si eficace.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/castravete-cu-salata-de-vinete-si.html

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de salata de vinete
  • 90-100 gr de castravete
  • 1 carnat afumat
  • 30 gr branza feta @Salakiss
  • masline negre
  • cimbru uscat, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta:

Taiati carnatul in felii subtiri.

Puneti-le pe o placa, presarati deasupra branza feta si cimbru uscat.

Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 10 minute.

Spalati si curatati castravetele. Taiati-l in felii subtiri. Puneti sare .

Amestecati salata de vinete si puneti-o cu o lingurita peste feliile de castravete.

Dati un tur de piper.

Scoateti carnatul din cuptor si puneti feliile pe o farfurie. Decorati cu masline .

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bilute de branza Feta