Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2019 | 2811 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
Imi plac retele rapide stil aperitiv. In plus putem utiliza resturile ramase.
Cum imi ramanea un pic de salata de vinete (reteta aici) si cum nu mananc paine am facut 'tartine toast' de castravete.
Imi ramanea si un carnat afumat fiert.
Am profitat si l-am colorat la cuptor cu branza feta deasupra.
Un aperitiv complet.
Rapid, simplu si eficace.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/castravete-cu-salata-de-vinete-si.html

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de salata de vinete
  • 90-100 gr de castravete
  • 1 carnat afumat
  • 30 gr branza feta @Salakiss
  • masline negre
  • cimbru uscat, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta:

Taiati carnatul in felii subtiri.

Puneti-le pe o placa, presarati deasupra branza feta si cimbru uscat.

Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 10 minute.

Spalati si curatati castravetele. Taiati-l in felii subtiri. Puneti sare .

Amestecati salata de vinete si puneti-o cu o lingurita peste feliile de castravete.

Dati un tur de piper.

Scoateti carnatul din cuptor si puneti feliile pe o farfurie. Decorati cu masline .

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv castravete cu salata de vinete si carnat la cuptor cu feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval