Aperitiv

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 3317 vizualizari

 

Reteta o am de la mama mea ea ne facea la sarbatori tot timpul ca noua ne placea mult. Poze la sectiune nu am ca am luat la iarba verde si nu am apucat sa fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 400g parizer
  • 400 g cascaval
  • 4 galbenusuri (si albusurile se folosesc)
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri smintina
  • 2 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se taie parizerul cuburi, cascavalul se rade, galbenusurile se bat spuma, albusurile la fel, castravetii se taie marunt, gogosarii la fel.

Se amesteca apoi bine parizerul, cascavalul, galbenusurile, smintina, castravetii, gogosarii, faina, sarea, piperul.

Apoi totul se amesteca cu albusurile batute spuma  si cu praful de copt.

Se unge o tava de cozonac  cu unt si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu creier