Lamai umplute cu sardele

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2012 | 3802 vizualizari

 

Aceasta reteta se face foarte repede si nu e deloc scumpa.

 

INGREDIENTE

  • 6 lamai
  • 1 cutie de sardele in ulei
  • 50 g unt
  • 1 lingura mustar (eu folosesc dulce)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 5-6 masline (optional)
  • 2-3 fire marar(optional)
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamai umplute cu sardele:

Se spala foarte bine lamaile si se taie in jumatate.Se scoate miezul si se lasa deoparte.Se pastreaza 1-2 linguri de miez si de zeama.

Se zdrobesc sardelele cu furculita,peste care se adauga untul frecat spuma, mustarula,miezul si zeama pastrate. Se potriveste cu sare si piper, se pune si boiaua dulce, se amesteca si se umplu lamaile cu pasta obtinuta.

Se asaza lamaile pe un platou sau pe o farfurie si se dau la rece timp de 10-15 minute.

Se aduc la masa decorate cu masline si marar sau cum am facut eu cu umbrelute :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu sardele" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

09.03.2012, 19:53

Geniala reteta!

Panacris 1

18.05.2012, 15:45

super reteta!

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Soufle de spanac