Aperitiv

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 3571 vizualizari

 

Reteta este o reteta traditionala la italieni...in zona ciociaria

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogonele verzi de marime mica
  • 600 gr ton la cutie
  • 100 gr masline verzi mici
  • 1 morcov
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine.

Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita.

Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa.

Se ia o gogonea,se pune o rondea de morcov,maslina ,apoi umplem cu ton.Asa se procedeaza si cu restul gogonelelor.

Se pregateste un borcan,se aseaza gogonelele .Intr-un pahar amestecam otetul cu uleiul in  cantitati egale si turnam in borcan.

Se pune capac si se pot servi dupa circa 2 saptamini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu ton