Saramura de caras

de vero_closca in Crap / Caras, 12 Apr 2010 | 9680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carasi
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • otet
  • 50ml ulei
  • piper
  • 4 cepe verzi mai groase
  • 1l supa de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de caras:

Cureti,speli si usuci pestele,il crestezi si-l dai cu sare grunjoasa si putin ulei si-l frigi pe gratarul incins impreuna cu cepele verzi..Din usturoiul pisat,sare si ulei pregatesti un mujdei mai gros,ca o maioneza.

Separat,intr-o cratita pui la fiert supa de legume iar cand clocoteste pui putina sare,foile de dafin,piperul,mujdeiul(care albeste sosul si-l face foarte gustos),acresti cu otet dupa gust si adaugi pestele si ceapa .

Lasi sa dea un clocot si servesti saramura cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste