Saramura de caras

de vero_closca in Crap / Caras, 12 Apr 2010 | 9525 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

12.04.2010, 16:43

ooo cum arata

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 18:39

ce pofta mi-ai facut.....................inghit in sec.......................

mihaelar63 1

12.04.2010, 21:16

multumim de reteta am pus-o la favorite , am sa o incerc , mai ales ca vine de Dunare

nadina73 1

12.04.2010, 22:07

ce bine arata felicitari

madi_marin 1

13.04.2010, 11:52

mama mama ce bunatate ...... imi place la nebunie pestele gatit sub orice forma....

marcela1979 1

13.04.2010, 13:51

cred ca merge si cu alt tip de peste,nu? minunat

ana 1

13.04.2010, 13:58

ce bunatate

luminita20_2006 1

13.04.2010, 14:42

era sa lesin de pofta cand am vazut ce bunatate ai facut...]

vero_closca 1

13.04.2010, 15:28

multumesc,sunteti niste scumpe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap ca-n Delta