Restaurantul Tasty fish

Postat de Bucataras in Restaurante pe 27 Feb 2010, 20:40

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

 Atmosfera este calda, iar interiorul decorat cu bun gust. Suna bine pentru un prinz de familie. Sintem intrebati daca dorim o palinca din partea casei. Nu o refuzam. Merge inaintea unei farfurii cu ciorba fierbinte de peste. Insa, la recomandarea unui simpatic si foarte atent ospatar de garda veche, incepem prinzul cu un platou cu zacusca de peste (25 lei), icre de stiuca preparate in casa (30 lei), rechin afumat (50 gr - 10 lei) si bater fish (50 gr - 10 lei), servite cu felii de piine prajita. Toate delicioase.

Am comandat apoi bors de peste (caras si crap) - 8 lei, ciorba de peste (sturion si chiftelute de peste) - 8 lei, dar si doua supe de pui (6 lei) cu taietei de casa pentru copii. 

Portiile sint mari, daca sinteti cu doi copii recomandabil este sa luati o singura portie (Ioana si Matei n-au reusit sa dea gata fiecare supa de pui, foarte gustoasa altfel).

Pentru felul 2 am incercat:

- un somon cu sos de portocale caramelizate, care a fost excelent, dar si pretul pe masura 50 ron!

- file de chefal cu sos de lamiie (chefal pane cu capere si sos) - 19 lei

- calcan (100 gr ... 10 lei)

- morun (100 gr ... 15 lei), foarte bun (consistent) la gust / mujdei (1,5 lei, mamaliga 2 lei)

- somon la gratar (100 gr - 15 lei) cu pilaf (6 lei)

Este tipul de restaurant care se muleaza lejer pe gusturile si nevoile clientilor, in sensul ca poti lua un prinz delicios (ciorba de peste + saramura + desert = 8 + 19 + 7) cu 30-35 lei per persoana, dar la fel de bine te poti intinde la citeva sute de lei ...

Desertul este preparat in casa si laudat: placinta cu mere, placinta cu brinza si stafide, crema de zahar ars (7 lei) sau tiramisu cu fructe de padure, etc.

Pentru ca pe siteul lor nu-s afisate preturile, mai adaug eu citeva: saramura de peste (19 lei portia), crap la cuptor cu sos picant de rosii (19 lei), apa plata 7 lei sticla de 0,75 Borsec,  limonada 7 lei paharul, espresso 7 lei ...

Toaleta este mica, dar foarte curata. Exista garderoba incalzita, idee buna (e confortabil sa imbraci o haina incalzita cind stii ca iesi afara, unde e e rece si ploua, cum ni s-a intimplat noua azi).


Comentarii (20)

24.05.2010, 17:10

Multumesc,Bucataras!...............mi-am adus aminte...............am fost si eu o data ,dar nu am retinut numele restaurantului.................intradevar "jos palaria"..............

02.06.2010, 17:01

arata foarte bine mancarea!

02.10.2010, 17:04

borsul de peste senzational 8 sau 9 lei, tzuica foarte slaba ... merge daca ti-e sete, felul doi probabil am comandat gresit ... nu ma pot exprima

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]