Restaurantul Kasttane din Navodari

Postat de Bucataras in Restaurante pe 21 Iul 2010, 21:02

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

 Kasttane se declara cu specific romanesc, dar are si tendinte culinare internationale, cu accente libaneze. In week end-ul petrecut la Phoenicia Resort l-am vizitat dimineata, prinz si seara .

Mincarea - Excelenta!

Micul dejun era tip bufet suedez, bogat, cu prepararea pe loc a omletei in diverse sortimente. Free bauturi racoritoare si o cafea cam slaba, insa iti puteai face singur una la ibric dupa gustul tau intr-un colt special amenajat.

Prinzul - 40 ron (am fost in iulie, la doua saptamini de la lansarea Phoenicia Resort) - a fost impresionant. 8 feluri de mincare gatita, foarte gustoasa, te asteptau sa le incerci in ceaune mari, alaturi de 3 tipuri de ciorba (supa de pui cu fidea, ciorba taraneasca de vacuta si ciorba de pui cu bors), astfel ca n-ai de ce sa-ti faci griji daca esti cu copiii. 

Foto: Locul cu ciorbe si felul doi in stinga sus / locul unde se pregateau in cuptor lipiile - foarte misto

Alte 6-8 feluri le prepara pe loc la tigaie, de la creveti cu sos de rosii la pui picant, iar gratarul sfiriie in curte imbiindu-te sa alegi cu greu intre cotelte de berbecut bine condimentate, mici, cirnati ori pulpe de pui.

Cotlete de berbecut:

Cina - intr-o seara a fost tot tip bufet suedez, contra a 40 lei, iar in alta s-a comandat din meniu. Cina tip bufet suedez a fost foarte ok, insa in seara in care am comandat din meniu am avut multe surprize. Lipseau cam 30-40% din lista. Am mincat totusi foarte bine, o tigaia casei de vita senzationala, alaturi de legume la gratar (foto jos).

Un mare minus - personalul restaurantului

Acelasi chelner a incercat sa ne "arda" de doua ori. Prima data la un prinz. Am comandat un tip de vin (bautura alcoolica se platea separat), iar chelnerul ne-a adus sortimentul mai ieftin, insa ne-a taxat ca pentru cel comandat, adica 10 lei in plus. Placindu-ne vinul (roze- Vinul cavalerului), seara l-am comandat din nou. Normal, ni l-a adus, dar ni l-a taxat tot ca al mai scump (asta era de la VinArte). Cind i-am atras atentia a rostit un "ma scuzaaati, aveti dreptate hahaha). Iar in seara a 2-a, pina ne-au adus 2 beri a trecut juma de ora. Iar cind ne-am ridicat amindoi de la masa sa ne mai luam ceva de la "suedez", pac, ne-au disparut sticlele desi erau jumatate. Crezusera ca am plecat :)))).

Comentarii (2)

ela

ela
25.07.2010, 23:42

daca e mancarea buna,vrei sa fie si pretul corect? buni chelneri

24.08.2010, 10:12

dragut loc,probabil conform legilor lui Murphy daca localul si mancarea sunt bune , ospatarii vor fi nashpa

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola