Am vizitat restaurantul El Toro Steakhouse din Cluj cu ocazia concertului sustinut de Scorpions pe Cluj Arena (8 octombrie 2011). Este situat in Piata Cipariu nr. 9, la mezaninul unui bloc cu 10 etaje din acelea comuniste construite dupa anii '80. Insa proprietarii au reusit sa-l amenajeze incintator si astfel sa creeze o atmosfera calda, foarte placuta.
Totul a fost ireprosabil. Curatenia, servirea si amabilitatea ospatarilor, nu mai vorbesc de mincare. Toti cei din grupul nostru numeros, am fost 10 persoane, au plecat incintati la final, dupa o masa copioasa. Prietenul nostru Radu este vinovat, care ne-a spus ca aici se maninca cele mai bune coaste de porc la gratar din tot Clujul. Si asa a fost! Desi in meniu erau si preparate care m-au facut sa ridic din sprincene a mirare: carne de crocodil sau carne de cangur!
Iata ceva preturi: o ciorbita de vacuta cu tarhon = 11 lei, o supa de pui cu galusti = 7 lei, iar o ciorba de legume = 6 lei.
Celebrele Spareribs (costite de purcel) sint 22 lei portia, care poate fi consumata lejer de 2 persoane, iar o dorada la gratar cu mirodenii = 30 lei (pestele generos de mare, deoarece irina n-a reusit sa-l dovedeasca).
Ca garnituri s-au adaugat cartofi la cuptor cu rozmarin (8 lei) sau cartofi El Toro (9 lei) pentru coaste, si sparanghel la gratar (12 lei) la peste.
O salata de castraveti murati = 6 lei.
Desert: placinta casei de dovleac (9 lei), inghetata asortata (7 lei).
S-a baut feteasca neagra (VinArte) la 35 lei sticla si CocaCola 5 lei (250 ml).
Ah, sa nu uit, gazdele ne-au intimpinat cu un toi de palinca, crema de jumari si de brinza cu piine de casa, toate delicioase ...