Privighecioara

Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 10 Feb 2014 | 3919 vizualizari

Comentarii (54)

10.02.2014, 08:44

Buna dimineata Parinte!

10.02.2014, 08:49

Bună dimineaţa, Lucia!

10.02.2014, 08:49

Neaţa bună, Vladimir!

10.02.2014, 09:02

Neata Padre
Intr-o lume plina de falsitate,privigheciorile au evoluat atat de mult,ca ne e greu sa le distingem.
Dar.....bine-o fi!
Zi frumoasa si cu spor

10.02.2014, 09:18

Asa e Padre,asa a vrut Dumnezeu si chiar ma simt binecuvantata! Am avut eu si voi mai avea grele destule,ca toata lumea, dar stiu ca cineva acolo sus ma iubeste.

10.02.2014, 09:22

Neaţa bună, Die! Nu le distingem cu mintea, nu de fiecare dată, dar sufleteşte le simţim imediat, cel puţin sufletele curate le simt.

10.02.2014, 10:00

Neata buna Padre!

10.02.2014, 10:05

Bună dimineaţa, Simona!

10.02.2014, 10:47

Neata Padre!

10.02.2014, 10:55

Buna dimineata!

10.02.2014, 11:09

Bună dimineaţa, Corina!

10.02.2014, 11:10

Neaţa bună, Alina!

10.02.2014, 12:49

ziua buna

10.02.2014, 13:05

Ziua bună, Roxx!

10.02.2014, 13:18

Nimic nu ma mai mira in ziua de azi, eu mi-am impus sa devin imuna, altfel ma imbolnavesc. Principalul e sa ne pricepem sa distingem !
Acum trebuie delimitat si "plagiatul" asta
O zi buna

10.02.2014, 13:26

Ela, doar două sunt de când m-am trezit cu blogurile furate şi puse pe diferite pagini, fără link, fără ghilimele. Evident, am ripostat elegant şi cei ce au furat au şters cele furate de la mine, dar au rămas cele furate de la alţii. Zi bună să fie şi la voi!

10.02.2014, 13:42

Eu altceva nu inteleg. Uite ce zicea o colega de blogarit : "Ma inspir de pe net, de pe alte bloguri, din carti de bucate, de la mama, vecina si bunica, mai adaug si eu cate o nota personala, insa in niciun caz nu inventez retete. Chiar daca vreodata as avea ideea ca am inventat o reteta, cu siguranta cineva in China, Paraguay sau SUA mi-a luat-o inainte. Cu alte cuvinte, originalitatea in bucatarie in ziua de astazi e un lucru supra-estimat iar termenul mi se pare folosit cu prea mare usurinta".

10.02.2014, 13:42

N-am terminat, am dat enter din greseaLA.

10.02.2014, 13:45

Asa, acum daca fac o reteta de pe un blog strain, crezi ca acea reteta a fost inventat de acea persoana ? Nu cred. Doar i-a dat o fata comerciala. Asta nu-mi place, cand incep unele fete si spun : asta-i reteta mea " si cand colo, o gasesti pe nspe mii de bloguri editate cu mult timp inainte. Sa fim seriosi. Alta treaba este cand scriem articole sau ...altele care nu-mi vin acum in minte. Deh, m-am starnit.

10.02.2014, 14:16

Mihaela, mă bucur că ai scris, pentru că pe acest subiect chiar e de scris. Vezi tu, chiar şi reţetele se fură. Numai că una-i să te inspiri şi să faci cu mâna ta, cu mici modificări, şi alta-i să nu treci prin bucătărie şi să postezi reţete. La articole e şi mai grav, pentru că de exemplu, cel ce mi-a furat din bloguri (unul era "dezpodobirea" nu doar că-mi furase rândurile, încerca să-şi împrprieze şi sentimentele mele, ca şi cum el ar fi simţit cele scrise de mine în momentul în care mă fura. Dar, ştii cum zic francezii, c'est la vie.

10.02.2014, 16:19

Parinte , trebuie sa fac si eu o confesiune. Din punctul meu de vedere sunt o privighecioara. Ani de zile am trait mai bine decat am meritat si nu am dat inapoi pe masura investitiei facute de cei care au platit impozitele. Ramane sa demonstrez celor care m-au dus in carca , daca a meritat acest efort sau doar au facut o fapta buna.

10.02.2014, 16:42

Bun gasit Padre! De ceva vreme am o noua teorie despre cei care n-au loc de mine....cei care ma barfesc (o fac pe la spate) deci: acolo si le este locul; iar cei care ma copiaza....hmmm... inseamna ca: am avut ceva de spus ) ceva de valoare si pe ei nu ii duce capul sa faca la fel, daca e copy-paste exact, e bine sa nu fie lasati asa, daca e doar o imitatie ieftina de mana a doua, chiar nu ma mai intereseaza. Asa o lume ieftina de....sa o luam mai usor, totul e copiat, imitat, fals si mincionos. Si eu mai copiez si stiu ca nu e bine, dar nu vreau lauri sau laude gratuite, imi cunosc locul si valoarea. Mergem inainte.....Multumim, o zi frumoasa!

10.02.2014, 20:06

Costel, nimeni nu e perfect, şi zic asta gândind că fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat să fie în penajul acestei ipotetice păsări. Problema apare în momentul în care acest regn devine majoritar, când uitându-ne în oglină nu ne mai recunoaştem, nu ne mai amintim de noi, de noi cei care odinioară ne doream altceva în viaţă.

10.02.2014, 20:08

Melinda, doar ce-i spuneam lui Costel de faptulcă nici unul din noi nu este perfect. Mai sus îi spuneam Elei despre cum am fost plagiat zillele astea, de fapt furat la greu. Ştiu ce înseamnă să fii vorbit pe la spate, dar ştiu şi ce înseamnă să-i înfrunţi apoi, cu verticalitate pe cei ce te-au vorbit.

10.02.2014, 20:08

Seara bună, că am dat enter din grabă.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia