Paradisul dulce al lui Michel Roux, în premieră la Tv Paprika

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 24 Noi 2016, 11:59

Michel Roux Jr. s-a născut pe 23 mai 1960, în Pembury, Kent, Anglia. El este deținătorul  a două stele Michelin și începând cu 1993, se află la conducerea celebrului restaurant Le Gavroche. Împreună cu familia sa, desfășoară în fiecare an, o importantă competiție, Bursa Roux și este fondatorul propriei școali de cooking, numită Cactus Kitchen. Cartea sa, Matching Food and Wine – classic and not so classic combinations, a fost declarată cea mai bună carte despre mâncare și vin la World Gourmand Cookbook Awards.

 

Michel Roux, un maestru al preparatelor dulci și al celor de patiserie!

Preparate de patiserie cu Michel Roux

Premiera: 26 Noiembrie, la ora 15:00

 

În această emisiune, Michel Roux, bucătarul talentat şi proprietar al restaurantului Le Gavroche, deţinător de stea Michelin, îi călăuzeşte pe telespectatori la începuturile călătoriei sale profesionale culinare. Astfel, secretele artei prin care s-au născut delicatesele dulci, duse la nivel de perfecţiune, ale profesionalismului şi seducţiei neîncetate vor fi descoperite şi celor din faţa micilor ecrane. Documentarul captivant abordează relaţia strânsă a omului cu produsele de brutărie şi patiserie dintr-o dublă perspectivă, istorică şi gastronomică. Îl putem urmări pe Michel în timp ce creează un veritabil paradis dulce cu ajutorul bunătăţilor preferate din copilărie, al turnurilor nupţiale croquembouche, formate din choux-uri ce provoacă gravitaţia, al unor capodopere de torturi istorice recreate, reţetelor vechi speciale şi unor creaţii moderne care-ţi taie respiraţia.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs