Andra_Constantinescu

6

Bucataras
Chef

Comuna Mosoaia

Bucataras din 08.12.2014

RETETE636
PRIETENI243
Retete / Mancaruri cu carne

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

In Porc la 17 Aug 2016

Coastele se spala si se portioneaza. Sunca afumata se spala si se taie cubulete. Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Tija de apio se spala si se taie feliute. Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se...

Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui, reteta gustoasa pe placul tuturor

In Pui la 14 Aug 2016

Cum se prepara Mancare de mazare cu pipote si inimi de pui, reteta gustoasa pe placul tuturor: Pipotele si inimile de pui se spala si se pun sa se inabuse in ulei cu o cescuta de apa si putina sare.  Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ardeiul gras se curata de cotor si...

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

In Pui la 13 Aug 2016

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci, se spala si se pun in apa clocotita. Se lasa acolo circa jumatate de minut, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Pieptul de pui se spala, se taie bucati mari si se toaca la robotul de...

Reteta Pui cu ciuperci in sos de rosii, un deliciu ca la mama acasa

In Pui la 28 Iul 2016

Cum se prepara Reteta Pui cu ciuperci in sos de rosii, un deliciu ca la mama acasa: Carnea se taie bucatele, se spala, se da cu sare si cu boia de ardei dulce, apoi se pune la foc intr-un wok impreuna cu 4-5 linguri de ulei si 300 ml apa. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana cand...

Mici din carne de porc

In Porc la 1 Iul 2016

Pregatirea supei de os de porc: Se spala osul de porc. Ceapa se curata de foi, morcovul se curata de coaja, ardeiul se curata de seminte si de cotor. Se spala toate aceste legume si se fierb intr-un litru de apa cu osul de porc, boabele de piper, foaia de dafin si putina sare. Se ia spuma...

Drob din carne de porc

In Porc la 2 Mai 2016

Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde pe jumatate.  Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnea se scoate din apa si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie bucati mici. Patrunjelul si leusteanul se spala si se...

Pulpa de porc prefiarta, pe pat de legume, la cuptor

In Porc la 20 Mar 2016

Pulpa de porc se spala si se fierbe pana se patrunde bine in 1,5 l apa cu putina sare, cateva boabe de piper negru si doua foi de dafin, apoi se scoate din apa si se lasa sa se raceasca. Ciupercile de padure se taie in bucati mari. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in...

Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

In Pui la 19 Mar 2016

Pulpele se taie in jumatati, se spala, se dau cu sare si se pun la foc intr-un wok impreuna cu uleiul. Se acopera wok-ul cu un capac. Dupa ce a scazut apa lasata de pulpe, se adauga 100 ml de apa. Se lasa carnea sa se patrunda bine, apoi se da deoparte pe o farfurie. Ceapa se curata de foi si...

Tocanita de legume cu carne de iepure

In Iepure la 16 Mar 2016

Iepurele se portioneaza in 6 bucati, iar rinichii se taie pe jumatate de-a lungul. Se spala carnea, se da cu sare si se presara cu boiaua de ardei, apoi se pune intr-o tigaie incapatoare si se lasa sa se inabuse in untura, acoperind tigaia cu un capac. Ceapa se curata de foi, se spala si se...

Tocanita de cartofi cu carne de iepure

In Iepure la 10 Mar 2016

Iepurele se transeaza in  5 bucati, apoi se spala, se da cu sare si se presara cu boia si se pune la fiert in 300 ml apa, cu boabele de piper, busuiocul, rozmarinul si uleiul. Mai tarziu, se mai adauga circa 1 l de apa pentru a fierbe carnea. Ceapa se curata de foi si se spala....

Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta

In Pui la 2 Mar 2016

Piept de pui in sos de rosii si usturoi: Pieptul de pui se taie cubulete, se spala si se da cu sare.  Se pune ulei intr-un wok, se adauga carnea, apoi aceasta se presara cu boiaua de ardei, se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba, acoperind wok-ul cu un capac, pana cand scade toata...

Crenvursti in sos de rosii cu legume

In Mancaruri cu carne la 21 Ian 2016

Crenvurstii se taie rondele groase si se calesc putin intr-o tigaie cu untura, dupa care se pun deoparte. Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare. Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie bucati...

Mancare de fasole cu pastrama de porc afumata

In Porc la 16 Ian 2016

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnea se feliaza si se caleste in ulei cu putina sare. Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Ardeiul se...

Pulpe de pui cu piure de cartofi cu aroma de sarbatoare

In Pui la 29 Dec 2015

Prepararea pulpelor de pui: Pulpelor li se indeparteaza pielea galbena de la capatul osului si, eventual, fulgii. Se spala, se dau cu sare, boia de ardei dulce si scortisoara. Ceapa se curata de foi si se spala. Marul si gutuia se curata de coaja si seminte si se spala. Gutuia,...

Carne de iepure in sos de rosii cu usturoi servita cu paste

In Iepure la 20 Dec 2015

Se transeaza carnea, se spala si se  da cu sare si boia de ardei dulce. Se pune la foc intr-o tigaie cu untura incinsa si se acopera cu un capac. Se curata de foi doua cepe si doi catei de usturoi si se spala. Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala. Dupa ce...

Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

In Pui la 2 Dec 2015

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat. Peste el se pun feliile de muschi Azuga, se ruleaza si se leaga cu ata. Cartofii se curata de...

Mancare de praz cu carne de porc si masline

In Porc la 2 Dec 2015

Se prajeste carnea in ulei si se da deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa (curatata de foi, spalata si taiata julienne), apoi se adauga prazul (curatat de moate si frunze, spalat si taiat bucati mari), carnea, maslinele, apa si putina sare. Se inabusa, amestecand din cand in cand,...

Piept de pui crocant la cuptor

In Pui la 28 Noi 2015

Se da drumul la cuptor pntru a se incalzi. Pieptul de pui se bate, se spala si se da cu sare. Intr-un castron se amesteca maioneza, cascavalul ras, patrunjelul (spalat si tocat) si usturoiul (curatat de foi si zdrobit) si se amesteca. Se ung pieptii de pui cu aceasta compozitie pe ambele...

Reteta de mancare de fasole cu carnati afumati - Iahnie de fasole

In Porc la 8 Noi 2015

Preparare Reteta de mancare de fasole cu carnati afumati - Iahnie de fasole Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnatii se taie in bucati mici si se calesc in ulei, intr-o oala. Ceapa se...

Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

In Porc la 8 Noi 2015

Cum se prepara Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional Carnatii se taie in bucati mici si se calesc in ulei, intr-o cratita. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.  Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie marunt. Se pune...

Reteta clasica de snitele din piept de pui

In Pui la 5 Noi 2015

Preparare Reteta clasica de snitele din piept de pui Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare. Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron. Intr-o farfurie se pune faina. Se ia o felie de piept de pui si se...

Ficatei de pui in sos de rosii cu usturoi

In Ficat la 29 Aug 2015

Se spala ficateii, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperindu-i cu un capac. Cand sunt aproape gata, se mai scurge din lichidul din tigaie si se adauga rosiile spalate, decojite si date prin robot, usturoiul curatat de foi, spalat si taiat feliute, busuiocul si boiaua...

Copanele in sos usor picant

In Pui la 29 Aug 2015

Se curata copanelele, se spala, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei. Dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de tomate, vinul, apa, boiaua de ardei dulce si ierburile aromatice, se amesteca si se lasa la fiert, acoperite cu un capac, pana cand se leaga sosul. Spre final...

Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat

In Porc la 27 Aug 2015

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnea se portioneaza, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.  Ardeii se taie pe jumatate, se curata de seminte...

Ardei umpluti cu carne de porc

In Porc la 25 Aug 2015

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi. Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, 3 cepe curatate de foi, spalate si taiate marunt, doua oua, 4 linguri de bulion,...

Tocanita de pui cu legume

In Pui la 24 Aug 2015

Se curata pulpele, se taie in cate 3 bucati si se spala. Se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, acoperite cu un capac. Ardeii se curata de seminte, se spala si se toaca marunt. Cepele se curata de foi, se spala si se taie julienne. Morcovul se curata de coaja, se spala...

Ghiveci de legume cu carne de iepure

In Iepure la 18 Aug 2015

Se portioneaza carnea, se spala, se da cu sare si se pune la fiert in 3 l apa. Se ia spuma care se formeaza deasupra si se arunca. Daca apa scade, se mai completeaza. Dovlecelul se curata de coaja si seminte, se spala si se taie bucati mari, la fel si castravetele. Cateii de usturoi se...

Frigarui cu pui si legume

In Pui la 12 Aug 2015

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in bucati mari. Se taie ardeiul pe jumatate, se indeparteaza cotorul si semintele, se spala, apoi se...

Dovlecel umplut cu carne toacata de porc

In Mancaruri cu carne la 25 Iul 2015

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se pune carnea tocata intr-un castron si se adauga peste ea orezul spalat, usturoiul si ceapa curatate, spalate si date prin robot, rosiile, ouale, cimbrul si sarea, dupa gust. Se amesteca toate aceste ingrediente, apoi se pun intr-o tigaie unsa cu...

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

In Mancaruri cu carne la 20 Iul 2015

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se taie marunt. Costita afumata de porc se taie feliute. Toate acestea se pun intr-o cratita cu ulei, sare si circa 100 ml apa si se inabuse...

Afisate 31 - 60 din 79 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]