Reteta clasica de snitele din piept de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 5 Noi 2015 | 23564 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am ales sa va prezint o reteta pe care sigur o vor aprecia barbatii, mai ales pentru ca este vorba de carne. Mai exact Reteta clasica de snitele din piept de pui. In plus, este simpla pentru ca pieptul de pui pentru snitele este deja feliat astfel incat nici nu mai necesita batere sau portionare pentru a pregati snitele din piept de pui.

 

INGREDIENTE

Reteta clasica de snitele din piept de pui

  • 600 g de piept de pui pentru snitel
  • doua oua
  • doua linguri faina
  • sare
  • tigaie si ulei pentru prajirea snitelelor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta clasica de snitele din piept de pui:

Preparare Reteta clasica de snitele din piept de pui

Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare.

Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Intr-o farfurie se pune faina.

Se ia o felie de piept de pui si se da prin faina pe ambele parti, apoi prin ou, dupa care iar prin faina si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de piept de pui pregatite in acelasi mod.

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.

Sunt foarte bune calde, dar si reci.

Snitele in alte variante ai aici - Snitel de pui crocant-la cuptor

Si aici -  Snitel de porc in crusta de malai

Iar la snitel merge de minune un Piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta clasica de snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb