CookieMonster

1

Bucataras
incepator

Bacau

Bucataras din 18.03.2013

RETETE77
PRIETENI150
Retete

Sarmale de post cu usturoi

In Mancaruri de post la 3 Apr 2013

1. Punem varza in apa la desarat peste seara. Dimineata se spala bine si e rup frunzele una cate una 2 Punem la hidratat granule de soia timp de 20 min in apa care fierbe. 3. Curatam, spalam bine si tocam ceapa, usturoiul, morcovul si ciupercile. 4. Intr-o tigaie cu ulei incins calim...

Supa crema cu ou

In Mancare copii la 3 Apr 2013

1. Se curata doveceul, cartoful, morcovul, ceapa, telina si radacina de patrnjel. Se taie cubulete si se pune la fiert in 500-800 ml de apa timp de 120 de minute la foc mic si semiacoperit. 2. Oul il punem la fiert, timp de 15-20 de min. 3. Cand legumele sunt fierte bine le tocam marunt in...

Snitele de porc in crusta aromata

In Porc la 2 Apr 2013

1. Carnea se spala bine, se usuca pe un prosop absorbant, se taie in felii groase de 2 cm si o batem bine. Feliile de carne bine batute se pun la marinat impreuna cu iaurtul, cateii de usturoi pisati, boia dulce si picanta, sare ( se poate inlocui cu sos de soia) si chimenul. Se lasa peste...

Orez cu vin

In Jamie Oliver la 1 Apr 2013

1. Se curata ceapa, morcovul, usturoiul si se spala bine impreuna cu ciupercile.  2. Ceapa si ciupercile se taie marunt, ustruroiul feliute si morcovul fasii subtiri cu ajutorul curatatorului. 3. Se pune la calit in uleiul de masline ceapa si usturoiul, la foc mediu-mare. Cand ceapa...

Sarlota Vlad

In Prajituri la 31 Mar 2013

Mousse de banane 1.  Gelatina se pune la hidratat 10 minute in 100 ml de apa rece 2.  Galbenusurile, zaharul si margarina se pun intr-un vas cu fund dublu, la foc moderat. Amestecam din cand in cand cu o lingura din lemn ca sa nu se prinda. Compozitia este gata cand trecem cu...

Gulas de porc cu zacusca si tuica

In Porc la 31 Mar 2013

Se testeaza calitatea tuicii :) 1. Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins impreuna cu putina sare. 2. Adaugam carnea taiata cubulete si lasam se faca in siuc propriu amestecand din cand in cand. 3. Cand sucul a scazut putin adaugam si usturoiul taiat feliute....

Bulgarasi si baghete de cartofi

In Mancaruri de post la 29 Mar 2013

1. Cartofii si morcovul se curata, se spala si se pun la fiert. 2. Se adauga dafin, curry si sare dupa gust. 3. Cand morcovul si cartofii sunt bine fierti se adauga in apa cateii de usturoi bine pisati si se mai lasa pe foc 3 minute. 4. Indepartam oala de pe foc, scurgem bine apa,...

Piftele din soia cu ciuperci

In Mancaruri de post la 28 Mar 2013

1. Soia se pune la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute. 2. Curatam si spalam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul, apoi le tocam marunt - eu am folosit blenderul. 3. Ceapa si usturoiul se calesc cu putin praf de sare-sa nu se arda-, adaugam morcovul si ciupercile lasandu-le la...

Ciorba cu perisoare din soia

In Mancaruri de post la 28 Mar 2013

1.Granulele de soia le punem la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.  2.Curatam morcovii, ceapa, radacinile de patrunjel, pastarnac si telina. 3. Ceapa se taie marunt (eu am folosit blenderul) si cantitatea rezultata se imparte in doua, iar morcovii, patrunjelul, telina si...

Pangasius la cuptor cu fasole pastai

In Pangasius la 25 Mar 2013

1. Se curata morcovii si zucchini. Se spala si se tai pe lung fasii subtiri cu un curatator de cartofi. 2. Pe o hartie de copt alternam feliile de morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior al legumelor, il stropim cu putina lamaie, ulei de masline. Asezonam cu sare si...

Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza

In Pui la 25 Mar 2013

1. Puiul se taie ( eu am folosit pulpele, aripioarele si pieptul de pui dezosat), se spala bine si se usuca pe un prosop absorbant. 2. Ceapa se curata, se unge bine cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent impreuna cu o cana de sos de rosii. 3. Puiul se aseaza...

Paine umpluta cu carnaciori si telemea

In Piine la 23 Mar 2013

 1. Faina cernuta se pune intr-un vas inalt si se amesteca cu drojdia si sarea.  2. Se adauga laptele caldut (sa nu fie mai mult de 40 C) si se framanta bine.  3. Se adauga apoi uleiul. Dupa ce aluatul este uns bine cu ulei se lasa la dospit acoperit, intr-un loc caldut...

Mancarea saracului

In Mancaruri de post la 21 Mar 2013

1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete, apoi se adauga in apa rece. 2. Ceapa se curata se spala si se taie maruntel. 3. Se pune oala pe foc, se pune putin ulei si se adauga ceapa.  4. Cand ceapa este un pic sticloasa se adauga cartofii si 2 cani de apa rece 5. Odata...

Paste cu branza

In Mancare copii la 20 Mar 2013

Punem pastele in supa care fierbe timp de 12 min, la foc mediu Dupa cele 12 min luam pastele de pe foc si le spalam bine, punem putin ulei de masline. Se servesc imediat cu putina banza de vaci frecata cu putin iaurt.    

Tarta cu ananas si ciocolata de post

In Prajituri la 19 Mar 2013

Prima data preparam ciocolata astfel: 1. se curata fructele si se scot samburii 2. se pun in blender impreuna cu cacao, zaharul si esenta de vanilie dupa gust.* Tarta se prepara astfel: 1. taiem foaia de napolitana in forma rotunda 12 bucati de aceeasi circumferinta cu ananasul...

Fructe cu iaurt

In Dulciuri la 19 Mar 2013

Dupa o masa copioasa in familie ne-am dat seama ca ne trebui ceva usor si nu foarte dulce asa ca am facut ceva rapid cu cateva fructe. 1. Marul si para se spala bine, mandarina se curata si impreuna cu ananasul si putina esenta de rom se dau prin blender. Astfel primul strat se aseaza in cesti...

Briose picante cu branza de vaci

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2013

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul. 2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu. 3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia....

Afisate 61 - 77 din 77 retete    

Postari recente

publicat la 27.11.2013

Tarta cu varza si ceapa rosie

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]