Piftele din soia cu ciuperci

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 5305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g granule soia Inedit
  • 200 g de ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de marar uscat
  • sare si piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele din soia cu ciuperci:

1. Soia se pune la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.

2. Curatam si spalam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul, apoi le tocam marunt - eu am folosit blenderul.

3. Ceapa si usturoiul se calesc cu putin praf de sare-sa nu se arda-, adaugam morcovul si ciupercile lasandu-le la innabusit timp de 5 - 10 minute.

4. Legumele se amesteca cu granulele de soia scurse bine, faina, gris, pesmet, marar, piper si sare dupa gust ( pesmetul este deja sarat asa ca nu mai adaugam foarte mult)

5. Piftele formate se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbate.

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din soia cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

laura_n 1

28.03.2013, 15:38

bune de mori si cu sos de usturoi ...belea )

CookieMonster 1

28.03.2013, 15:45

oooo, usturoi , acum am sos de usturoi dar nu mai am piftele

Rocsi 1

28.03.2013, 20:35

Ce frumoase ti-au iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole pestrita