Piftele din soia cu ciuperci

de CookieMonster in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 5540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g granule soia Inedit
  • 200 g de ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de marar uscat
  • sare si piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele din soia cu ciuperci:

1. Soia se pune la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute.

2. Curatam si spalam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul, apoi le tocam marunt - eu am folosit blenderul.

3. Ceapa si usturoiul se calesc cu putin praf de sare-sa nu se arda-, adaugam morcovul si ciupercile lasandu-le la innabusit timp de 5 - 10 minute.

4. Legumele se amesteca cu granulele de soia scurse bine, faina, gris, pesmet, marar, piper si sare dupa gust ( pesmetul este deja sarat asa ca nu mai adaugam foarte mult)

5. Piftele formate se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbate.

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din soia cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de post, simpla si gustoasa de Ciulama de ciuperci