Cu gandul la puiul pe care l-a pregatit atat de frumos Miha
1. Puiul se taie ( eu am folosit pulpele, aripioarele si pieptul de pui dezosat), se spala bine si se usuca pe un prosop absorbant.
2. Ceapa se curata, se unge bine cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent impreuna cu o cana de sos de rosii.
3. Puiul se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga sarea, boia si putin ulei de masline. Se unge bine pe toate partile. Se adauga 3 cani de sos de rosii.
4. Atat ceapa cat si puiul se dau la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 1 ora 30.
Bulete de branza
1. Branza de vaci se amesteca cu branza topita si mararul uscat. Cand amestecul este omogen se formeaza buletrurile de baranza.
Pofta buna!
1
Din sosul de la pui am facut si un mujdei de usturoi