Chec aperitiv cu oua si fructe de mare

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2016 | 2778 vizualizari

 

 Omleta este foarte versatila si de aceasta data m-am gandit sa ii dau un aspect de chec....

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua
  • 1/2 legatura de loboda
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1/2 legatura de usturoi verde
  • 300 grame faina alba
  • 1 praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 200 g scoici in ulei
  • 200 g hering marinat
  • 250 g branza cremoasa sau telemea
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua si fructe de mare:

  1.  Pentru ca dureaza foarte putin pana se prepara compozitia incingeti cuptorul la 150 grade (mediu spre mic)
  2. Verdeata se toaca marunt ( eu am folosit un blender).
  3. Scoicile si heringul se lasa la scurs
  4. Ouale se bat bine cu sare pana isi schimba culoarea apoi adaugam ingredientele pe rand continuind sa mixam: laptele, faina amestecata cu praful de copt in cascada, branza taiata cubulete, verdeata maruntita, scoicile si heringul.
  5. Compozitia se aseaza intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 150 de grade timp de 30 minute(sau pana se rumeneste frumos)

Se lasa la racit si se serveste stropita cu putina lamaie si patrunjel verde.

 

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu oua si fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

CookieMonster 1

07.05.2016, 23:04

Multumesc mult

AndrutzaP 1

07.05.2016, 23:37

CookieMonster 1

08.05.2016, 11:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Morcovi in agro-dulce