Ceapa tăiată cubulețe se caleste in puțin ulei si apa, se adauga pieptul de pui tăiat mărunt, pasta de ardei si piper si am adăugat apa. se lasa la făcut. Între timp am curățat dovleceii (se pot lasă si cu coaja), i-am tăiat pe lungime in doua si i-am scobit cu o lingura. Din miezul scobit am adăugat peste carne si am lăsat la foc mediu pana s-a evaporat apa si carnea a fost gătită. La final am pus mărar.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet am pus jumatatile de dovlecei pe care le-am umplut cu carne. Peste am pus mozarella, emmentaler si putina smantana. La cuptor 180 de grade, caldura sus-jos pana sunt rumeniți si intra furculița ușor in dovlecel. Cartofii i-am tăiat fasiute, i-am stropit cu ulei si piper alb si i-am dat la cuptor împreuna cu dovleceii. La final am pus cuptorul si pe ventilație puțin. Eu am facut si o salata pentru noi: In salata am pus rosii, castravete, ridichi, mărar si am stropit cu lămâie si puțin ulei.