Zama saracului

de Sidy in Ciorbe, 26 Aug 2011 | 4604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • 2 oua
  • 1 l zer 
  • 50 g mazare
  • 1 l zeama de oase
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri pasta gogosari
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zama saracului:

Morcovul se curata si se da pe razatoasea cu gauri mari. Ceapa se curata si se lasa intreaga.

Se pune 1 l apa la fiert cu putina sare, adaugam morcovul razuit, ceapa intreaga, pasta de gogosari, fire de marar , piper , mazare , zeama de oase si lasam sa fiarba bine. Cand morcovul este fiert adaugam zerul si lasam sa dea in clocot ciorba.

Batem bine ouale si adaugam in bol un polonic de ciorba fierbinte, invartim cu lingura sa se amestece bine cu ouale , apoi rasturnam compozitia in ciorba clocotinda. Lasam sa dea un clocot si stingem focul sub ciorba. Deasupra se presara verdeata si se serveste zeama cu smantana si cu ardei iute.

Testati-o si nu veti regreta !

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Este o ciorba foarte usor de facut, ieftina dar foarte gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Zama saracului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:20

Lau 1

29.08.2011, 13:36

buna

SENO 1

01.09.2011, 22:16

imi surade si mie o farfurie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase de porc