Zacusca de dovlecei

de cristina_s_world in Zacusca, 10 Oct 2012 | 3655 vizualizari

 

Este delicioasa atat calda cat si rece. Poate fi servita pe paine sau ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • - 2 cepe marisoare
  • - 5 linguri de ulei
  • - doi dovlecei mari
  • - 3 rosii mari
  • - un ardei galben
  • - un gogosar
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - sare si piper macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de dovlecei:

Intr-o cratita punem la calit ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul. Cand a devenit sticloasa, adaugam ardeiul si gogosarul taiat cubulete mici si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Dovlecelul spalat bine il dam pe razuitoarea cu ochiuri mari si-l adaugam peste celelalte legume. Adaugam si rosiile taiate marunt, amestecam bine si acoperim cratita cu un capac. Focul trebuie sa fie micut.

Verificam ca legumele sa fie fierte si punem pasta de tomate. Potrivim de sare si piper, mai lasam pe foc 5 minute, apoi oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete si dovlecei