Waflles portugheze

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Oct 2010 | 5147 vizualizari

 

le-am botezat astfel ,pentru ca m-am inspirat de pe net, am gasit reteta pe blogul Luisei Alexandra -Portugalia

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri nuca cocos fulgi 
  • 2 cani faina
  • 150 gr unt drojdie cat o cireasa
  • 1 praf copt
  • 2 zahar vanilat
  • dulceata  caramelizata de caise
  • frisca
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waflles portugheze:

  1. ouale se amesteca intregi cu drojdia , untul moale  , zaharul vanilat ,sarea, apoi se pune alternativ amestecand faina ,si laptele .La sfarsit se adauga nuca de cocos si praful de copt .
  2. se coace in aparatulde waflles , punanduse cate-un polonic de compozitie  in forma .
  3. serviti cu frisca si dulceata preferata .

TIPS-URI

1

daca doriti puteti sa inlocuiti laptele cu iaurt , eu asa am facut portia a doua .

Daca ti-a placut reteta noastra "Waflles portugheze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane de post cu nuca de cocos