Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi

de papabundetot in Vita, 14 Iun 2013 | 3743 vizualizari

 

Cand te loveste imaginatia….te loveste si gata! Asa m-a lovit si pe mine cu acest preparat…dar nu ma pot plange caci a iesit delicios si carnita moale de ti se topea in gura. Initial cand am luat carnita,sincer nu prea stiam ce voi face cu ea,stiam doar ca am in frigider niste cartofi noi gata spalati si curatati ,carora trebuia sa le adaug ceva care sa se potriveasca si impreuna sa faca un preparat delicios care sa ne incante simturile si papilele

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vitel
  • 100 ml lapte
  • sos soia,
  • curry
  • o jumatate fenel
  • usturoi 2 catei
  • putin unt si ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi:

Carnea de vitel am vrut sa o fragezesc asa ca am pus-o in lapte cu curry,putin sos soia si am lasat-o asa cam o jumatate de ora. Dupa acest timp am taiat bucata felii si le-am prajit pe gratar cat sa prinda o culoare frumoasa apoi le-am pus intr-o cratita de tuci ( Cred ca asa ii spune) si le-am bagat la cuptor impreuna cu putin usturoi si o jumatate de fennel taiat cubulete. Am adaugat si laptele cu condimente in care a stat carnea la fragezit si am lasat totul la cuptor cam o jumatate de ora.

Cartofii noi i-am curatat,spalat si prajit normal in ulei.

Pentru vitel am mai facut un sos:

  • o lingurita unt de arahide
  • o jumatate avocado
  • o lingurita mustar dijon

Aceste 3 ingrediente le-am bagat la blender si le-am amestecat pana cand au devenit o pasta omogena,am mai adaugat putina apa pentru ca mi se parea cam gros si apoi l-am servit alaturi de vitelul in lapte la cuptor cu cartofi noi prajiti. O minunatie 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:41

Bunatate!

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:17

papabundetot 1

15.06.2013, 19:01

Sper sa fie mai bine acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii