Vitel cu fasole verde

de epurasha2bb in Vita, 15 Mai 2010 | 4475 vizualizari

 

foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 150 g fasole verde
  • 150 g carne vitel-vrabioara
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • 1 lingura ulei masline
  • cuburi de gheata
  • 1 lingura sau doua de lapte
  • 1 rosie decojita
  • 1 ceasca de supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu fasole verde:

Se pune la fiert o oala cu apa si deasupra o strecuratoare mare pe care asezam cuburile de carne de vitel. Separat oparim fasolea in apa cu sare si apoi o strecuram si o punem repede in apa rece cu cuburi de gheata ca sa nu-si piarda culoarea verde.Intr-o tigaie punem o ceasca de supa de legume si o lingura de ulei apoi morcovul si ardeiul date pe razatoare,rosia tocata si cuburile de carne de la aburi.Cand sosul scade adaugam laptele si un praf de sare.Cand e gata luam o farfurie alba si asezam gramajoare de fasole verde pe margini apoi in mijloc sosul de legume cu cuburi de carne.Pentru cine nu tine diete se poate pune unt peste fasolea oparita si diverse condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vero_closca 1

17.05.2010, 09:50

delicios!!!

vero_closca 1

17.05.2010, 09:51

5 furculite si felicitari bucatarului!

epurasha2bb 1

17.05.2010, 14:03

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita "arta VIENEZA"